YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« : Aralık 26, 2007, 10:55:46 ÖS » |
|
Arkadaşlar bazı üyelerimizin forumda imzaları baya bi yer kaplıyor forumumuzun daha kaliteli daha verimli daha güzel bir şekilde ileriemesi için lütfen imzalara dikkat edelim.İmzalar Formun Görüntüsünü Bozuyor.Resim Koymamaya Özen Gösteriniz Lütfen...!!!
Bu Kurala Herkesin Uymasını İstiyoruz Eğer İmzalarını Silmeyen Yada Küçültmeyen Olursa Silmek Zorunda Kalıcaz Bilgilerinize... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2007, 10:59:04 ÖS » |
|
Heralde beni kastediyon  Olm küçültsene 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2007, 11:05:29 ÖS » |
|
Ewet Sen  Sadece Sen Değil Bazı Arkadaşlarda var ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2007, 11:06:46 ÖS » |
|
Bi ara yine koymuştum resul galiba küçültmüştü biriniz halledin size zahmet 
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2007, 11:40:35 ÖS » |
|
evet bencede imzalar küçülsün çok yer kaplıyor sayfalar çirkin görünüyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2007, 11:41:52 ÖS » |
|
arkadaşlar forum deil ceza evi gibi oldu bu nee yaa. yok imza yok avatar yok resim. bence çok saçma bir başlık. şiddetle kınıyorum böle bir başlık açanı.
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 26, 2007, 11:43:15 ÖS » |
|
ama yazılan bir iki kelime imzalar yarım sayfa bence çok mantıksız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2007, 11:44:52 ÖS » |
|
ama yazılan bir iki kelime imzalar yarım sayfa bence çok mantıksız..
bana bir forum sitesi göster imzasiz avatarsız yazısız. biraz cahilmiyiz. özür dilerim. dur sana başka myo forumlarını göndereyim bi bak. 
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 26, 2007, 11:47:22 ÖS » |
|
cahil degilim söylediginin farkındasındır umarım bunun cahillikle alakası yok sadece görüntüyle alakası var ben fikrimi söyledim sadece herneyse karışmıyorum artık kim ne istiyosa onu yapsın ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 26, 2007, 11:50:41 ÖS » |
|
cahil degilim söylediginin farkındasındır umarım bunun cahillikle alakası yok sadece görüntüyle alakası var ben fikrimi söyledim sadece herneyse karışmıyorum artık kim ne istiyosa onu yapsın ya...
çok alkası var var biras diğer forumlara bak. anlarsın ne demek istediğimi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 26, 2007, 11:51:16 ÖS » |
|
Kasım Kardeş Biz Burda Saçma Seyler İçin Durmuyoruz  Bir Bildiğimiz Varki Diyoruz Bu Senın Icın Değil Herkez İçin Geçerli.Hem Sen Yöneticisin İlk Başta Buna Senin Uyman Gerekir.  Ayrıca Bu Konunun Neresi Saçma Ben Anlamadım.Hemde Senin Avatara Karışmadıkki Sadece Formda İmzası Büyük Olanları Uyardık Küçültsünler Diye Neden Böle Tepki Verdin Anlamadım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 26, 2007, 11:53:07 ÖS » |
|
Arkadaşlar forum ne mizah nede eğlence sitesi..Amaç bilgi paylaşımı...hakketten imzalar haddinden fazla büyük bence biraz küçülse iyi olur...Böle hiç hoş bir görüntü değil...
Tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 26, 2007, 11:55:01 ÖS » |
|
Kasım Kardeş Biz Burda Saçma Seyler İçin Durmuyoruz  Bir Bildiğimiz Varki Diyoruz Bu Senın Icın Değil Herkez İçin Geçerli.Hem Sen Yöneticisin İlk Başta Buna Senin Uyman Gerekir.  Ayrıca Bu Konunun Neresi Saçma Ben Anlamadım.Hemde Senin Avatara Karışmadıkki Sadece Formda İmzası Büyük Olanları Uyardık Küçültsünler Diye Neden Böle Tepki Verdin Anlamadım.... kusura bakma şahıs olarak kimseye uymamm uyan bana uyar. forumda bişe yapılacaksa. bu tüm herkesin bir anket dahilinde sölemesi ile olur . burda kimmiş beni kendine uyduracak olan adam anlayamıyorum. öle durmadan yöneticisin diyip durma. yönetici olunca bişe olmuyor. normal üye olsam yine aynı cvp yazardım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 26, 2007, 11:56:59 ÖS » |
|
Kasım kardeş burda kurallar geçerli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 26, 2007, 11:58:51 ÖS » |
|
ozaman beni kural dışı haraketten ötürü banla. banlamassam adminliğin boşuna....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 27, 2007, 12:00:24 ÖÖ » |
|
Kasım Kardeş önce Sakin ol.Böle Yaparak Hiçbiryere Varamazsın.Biz Burda Kötü Bişey Sölemiyoruz Emin ol.Bak Bazı Arkadaşlar Hemen Düzelttier İmzalarını Avatarlarını Onlar Neden Israr Etmedıler Senın Gıbı Tepkı Vermedıler.Ve Ayrıca Allah'ını Seversen Dısardan Bı Bak Bır Sayfa Büyüklüğünde İmza Bu Forma Yakısırmı he...Ayrıca Sana İmza Avatar Koyma Demıyoruzki.Koy Ama Bu Forma Yakışır Bi Şekilde Olsun Yanlışi Anlamanı İstemem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 27, 2007, 12:02:49 ÖÖ » |
|
ozaman beni kural dışı haraketten ötürü banla. banlamassam adminliğin boşuna.... Amacımız birilerini forumdan uzaklaştırmak değil amacımız forumu daha kaliteli bir seviyeye getirmek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 27, 2007, 01:14:33 ÖÖ » |
|
Menim avatarımla imzamı silene söyüş goyuram 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 27, 2007, 01:15:47 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 27, 2007, 01:18:00 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pusat
Özgür Moderator
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 29
BKAS
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2007, 01:55:34 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
  ....Ailesi, Başbuğumuza "ALİ ARSLAN" ismini verir...Annesinin adı Fatma Zehra Hanım, babasının adı Ahmet Hamdi Beydir. Başbuğ, 4 yaşındayken Lefkoşe'de Sarayönü İlkokul'una gönderilir. Ardından gelen Rüştiye yıllarında (ortaokul) bir çok değerli hocalarından Türklük ve Türkçülük hakkında feyz alır. Hocalarından Osman Zeki Bey, Başbuğumuzun ismini ortaokul yıllarında "Alparslan" olarak değiştirir....
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 66
[b]kara gözlerine vurulmuşum bir kere[/b]
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 27, 2007, 07:54:32 ÖS » |
|
ewet herkesin kalitesini gösteren imasıdır bencede kasım'a katılıyorum
eger yapılacasak sa herkesin oylayacagı bir anklet olursturulsun ona yeni düzünlemer yapıluır zaten nerden cıktı banlamak falan dah dün bir bugun bu ne hız ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 27, 2007, 08:09:57 ÖS » |
|
ewet herkesin kalitesini gösteren imasıdır bencede kasım'a katılıyorum
eger yapılacasak sa herkesin oylayacagı bir anklet olursturulsun ona yeni düzünlemer yapıluır zaten nerden cıktı banlamak falan dah dün bir bugun bu ne hız ya
Kardeş Banlıyacaz Demedik Yanlıs Anlamayın Hemde Bir İmza Yüzünden Kimseyi Banlamadık Banlamayızda...İmzayı Geç İmzadan Büyük Nedenler Oldu Gene Kimseyi Banlamadık. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 66
[b]kara gözlerine vurulmuşum bir kere[/b]
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 27, 2007, 08:12:45 ÖS » |
|
ya biliyorum selim ben sadece orda "banlamak" kelimesine takıldım hemde boş bir konudan yaniii yanlış anlasımadı bence herkes biliyor anlatılmak isteneni ben sadece imazlar güzel diyorum imazlar olmazsa olmazlar arasında ama madem ki böyle karalar alınacak forum hakknda bunu herkesin oylaması herkesin bilmesi gerekmez mi yanii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|