Iğdır Meslek Yüksekokulu
Şubat 11, 2012, 08:48:44 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Sorunlarınızı Adminlere veya Yöneticilere Yeni Üyelere Özel Yardım Bölümü... kısmından bildiriniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Iğdır Meslek Yüksekokulu Web Tasarım Yarışması  (Okunma Sayısı 3359 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
"EC"
Formun Lordu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 243
Çevrimdışı Çevrimdışı

The Lord Of Cardinals

123456 kardinallerLordu@msn.com kardinallerLordu kardinallerlordu@yahoo.com
Site
« Yanıtla #25 : Ocak 26, 2008, 12:22:58 ÖÖ »

Dediğin gibi yaparızda içeriğin doldurulması biraz zaman alabilr 
Evet Resul, dediğin gibi içeriğin doldurulması bence de zaman alabilir,  thumbsup
hele de benim gibi Iğdır'da olmadığın halde Iğdır'ı tanıtacak site yapıyorsan...  tipik
Ben şu Web 2.0 olayına da bi el atayım,
bakim neymiş, neyin nesiymiş te böyle...
Volkan Abi bu kadar ısrar ediyo...  gerii   
Neyse yarışmacı arkadaşlara başarılar...  shake
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2008, 01:47:54 ÖÖ Gönderen: K@rdinaller Lordu » Kayıtlı

Fânîyim, fânî olanı istemem;
âcizim, âciz olanı istemem.
Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim.
Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 116
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #26 : Ocak 26, 2008, 01:24:33 ÖÖ »

Arkadaşlar inşallah yukarıyı iyi okumuşsunuzdur.

Yarışmanın koşulları belli ;

1- Okulumuzu ve şehrimizi en güzel şekilde tanıcak biçimde olması.
2- Tasarımın Web 2.0 a uygun olması

Bunlara uymazsa kesinlikle kabul edilmeyecek...

Ayrıca siz bunlara uygun yapın hediyeler hazır

Dediğin gibi yaparızda içeriğin doldurulması biraz zaman alabilr 

Okadarı olsun site ayağa kalksın. İçeriği yavaş yavaş doldursakda olur. Temel şeyler olmalı örnek :

http://www.kafkas.edu.tr/imyo/giris.htm

Mesela Alper Hocanın zamanında yaptığı bu sitede yeterince veri var, daha fazlası google de var
Ve bizim web sitemizde. Ana sayfamızdaki şimdiki zaman ait lab. resimleri felanda cabası. HAdi arkadaşlar göreyim sizi.

İsteyene 5 gb ilahi arşivimi
3,79 Rap - Hip-Hop arşivimi gb

Ve özel olarak görüşüp elimdeki parçalardan istediği türde olanları yollayacağım.

Kaliteli iş çıkarına gönülden yapana dediğim standartları tutturana içimden geldikçe verecem böle
Kazanacağınız şeyler çoğalacak

Tekrar hepinize başarılar. İnanın bu sizin içinde çok iyi bir "kendini geliştirme" fırsatı olacaktır. Çünkü bende ilk işimi yaparak birçok şeyi öğrenmek zorunda kalmıştım. Şimdi bakıyorumda nerden nereye ...

Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
"EC"
Formun Lordu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 243
Çevrimdışı Çevrimdışı

The Lord Of Cardinals

123456 kardinallerLordu@msn.com kardinallerLordu kardinallerlordu@yahoo.com
Site
« Yanıtla #27 : Ocak 26, 2008, 02:02:32 ÖÖ »

Arkadaşlar ben bişey öğrendim şu WEB 2.0 hakkında...
Özellikle şu içini doldurma konusunda yakınanlar(sözüm size ve bana)...
-Eğer sitenizi web 2.0 standartlarına uygun yaparsanız: sitenizin içeriğine ziyaretçilerde yeni şeyler ekleyebilecek(tabii sizin kontrolünüz  altında) 
Volkan Abi,
Nasıl ama kapmış mıyım şu web 2.0 olayını? 

Fânîyim, fânî olanı istemem;
âcizim, âciz olanı istemem.
Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim.
Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 93
Çevrimdışı Çevrimdışı

resulargis@hotmail.com resulargis@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #28 : Ocak 26, 2008, 02:41:44 ÖÖ »

-Eğer sitenizi web 2.0 standartlarına uygun yaparsanız: sitenizin içeriğine ziyaretçilerde yeni şeyler ekleyebilecek(tabii sizin kontrolünüz  altında) 
Volkan Abi,

çok çalışman lazım  gerii

ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #29 : Ocak 26, 2008, 02:47:49 ÖÖ »

Tanım ya da etiket olarak 2004 yılındaki bir konferansta temelleri atılan Web 2.0 kavramı tam anlamıyla tanımlanıp açıklanmakta güçlük çekilse de geçtiğimiz bir yıl içerisinde web teknolojilerine ve eğilimlerine olan etkisi göz ardı edilemeyecek derecede büyüktür. O’Reilly ve MediaLive International adlı iki firmanin düzenlediği ve web dünyasının önem arz eden gurularının katıldığı 2004 yılındaki konferansın ana konusu aslında web in geleceğini tartışmaktı. Ancak konferans katılımcılarının ortak görüşleri web dünyasındaki yeni trendlere bir isim koyma gerekliliğini doğurdu ve web 2.0 kavramı bu şekilde ortaya atılmış oldu.

Kimi tanımlamalara göre bir teknoloji kimi tanımlamalara göre ise yeni bir çağ olarak kabul edilen yeni versiyon webin bizlere sunduğu en büyük getiri içeriğin mikro boyutlara indirgenmesidir. Önceki yıllarda içeriği bulmak için referans sitelere gidilir ihtiyaç duyulan bilgiler yerinden sağlanırdı. Haber isteyen cnn.com u, tasarımcılar adobe.com u,windowsla ilgili olanlar microsoft.com u ziyaret ederdi. Az sayıdaki içerik sağlayıcılar çok sayıdakı istemciye cevap verirdi. Ancak zaman geçtikçe istemcilerde kendi içeriklerini yazmaya ve bunları insanlarla paylaşmaya başladılar. Bir ya da iki saat içerisinde öğrenilen html bilgisiyle yapılmaya çalışılan sitelerin yerine kullanıcı için hiçbir tasarım bilgisi gerektirmeyen, kullanıcının tüm isteklerini düşünmüş uygulamaların ortaya çıkması, istemciler tarafından sağlanan içerik döneminin gelişmesine önemli derecede katkıda bulunmuştur. Bu uygulamalar neticesinde insanlar; tasarımla,teknikle uğraşmak zorunda kalmadan sahip olduğu fotoğrafları, anlatmak istedikleri teknik ya da sosyal içerikleri, ziyaret ettikleri siteleri(bookmark) vs. milyonlarla çok rahat bir şekilde paylaşır hale gelmişlerdir. Yayınlamanın yanında bu içeriklere ihtiyacı olanların,bu içerikleri arayanların istediklerini bulma konusunda işlerini kolaylaştıran arama motorları, portallar, geliştirilen api(Application Programming Interface)ler kullanıcı hakimiyetindeki yeni nesil web zincirine eklenen tamamlayıcı halkalardan sadece biri olmuştur.

Kimi karşıt kesimler tarafından O’Reilly firmasının bir Halkla İlişkiler(PR) çalışması olarak görülse de, "Web 2.0" google da aratıldığında yaklaşık 17 milyon kadar sonuç getirecek kadar üzerinde tartışılacak bir kavram olmuşken, 2006 yılı içerisinde üçüncüsü yapılacak bir konferansa konu olacak kadar ilgi çekici bir hale gelmişken etiket olarak "web 2.0" a karşıt görüşler çıkılabilir ancak web standarlarındaki değişim göz ardı edilemeyecek derecede açıktır. İki nesil web arasındaki geçişi birkaç örnekle açıklamak gerekirse aşağıdaki tabloyu inceleyebiliriz.

DEVAMI İÇİN TIKLA

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #30 : Ocak 26, 2008, 12:18:31 ÖS »

Volkan Abi,

Hayır alakası bile yok... Böyle birşey istemiyoruz. Sadece tasarım olarak css div lerden büyük butonlardan güzel bir gördünümden oluşması gerek.
Ve css değiştiğinde tasarımında değişebilmesi...

Sizden web programcılığı istemiyoruz...

ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #31 : Ocak 26, 2008, 12:27:32 ÖS »

Wallah onu bunu bilmiyorum ben bişeyler yaptım güzel olduğunuda düşünüyorum...Ayrııca ne zaman teslim edecezz

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #32 : Ocak 26, 2008, 12:36:59 ÖS »

Wallah onu bunu bilmiyorum ben bişeyler yaptım güzel olduğunuda düşünüyorum...Ayrııca ne zaman teslim edecezz

Arkadaşlar,
kurallar açık ve net. Web 2.0 a uygun olacak.

Bu kadar kısa sürede yaptıysanız profesyonel bir tasarımcı olmalısınız
Yarın başvurular sona erecek. O zaman 3 hafta gibi bir süre düşünüyoruz. Tabi bunları tam kararlaştırmadık. Ama ortalama zaman 3 hafta.

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 342
Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

dil_ruba_24@hotmail.com :( :)
Site
« Yanıtla #33 : Ocak 26, 2008, 04:08:06 ÖS »

Arkadaşlar,
kurallar açık ve net. Web 2.0 a uygun olacak.

Bu kadar kısa sürede yaptıysanız profesyonel bir tasarımcı olmalısınız
Yarın başvurular sona erecek. O zaman 3 hafta gibi bir süre düşünüyoruz. Tabi bunları tam kararlaştırmadık. Ama ortalama zaman 3 hafta.

volkan kardeş ne üç haftası yaa walla  ayın 28 bitsin bence. şahsen bu aylar benim için çok yoğun geçiyor hem açık öğretim hem kpss çalışıyorum.  web 2.0 belki tam olarak bilmiyorum ama fazla sürmez die düşünüyorum. en fazla 4 gün sürer gibime geliyor.

birinci gün web tasarım nasıl yapayım die düşünürsün. kafanda bazı şeleri canlandırırsın. ikinci gün foto shop ile loga falan hazırlarsın. üçüncü gün ana sayfayı oluşturursun.

içinin doldurmasına gelince zaten öle hemen dolmaz zamanla içi doldurulur die düşünüyorum. zaten web 2.0 ile yapan birinin sayfası soradanda geliştirip değiştirilebilir doldurulabilir....

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #34 : Ocak 26, 2008, 04:17:17 ÖS »

bende  kaba taslak bişeler yapmaya çalıştım. şuan sadece içinin doldurulması kalmış.

katılan tüm kardeşlerime başarılar dilerim şimdiden. umarım en iyi olan kazanır. benim  kazanmam yada resul kardeşin kazanması deil önemli olan igdir myo  ve ığdırı en iyi tanıtabilen bir web2.0 sayfasının olmasıdır

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

mesut_21
~mã§êKê~­
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
Çevrimdışı Çevrimdışı

...ZelZele...

« Yanıtla #35 : Ocak 26, 2008, 06:32:48 ÖS »

herkese bol sans arkadaslar...

iyi olan kazansın...

Bir yılanın sessiz kayışı ve
iz bırakışını toprakta
akrep kadar, çiyan kadar
bilinen kötü şeyler kadar
zulmü de yazmalıyım
ihaneti de

YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #36 : Ocak 26, 2008, 06:45:56 ÖS »

bende  kaba taslak bişeler yapmaya çalıştım. şuan sadece içinin doldurulması kalmış.

katılan tüm kardeşlerime başarılar dilerim şimdiden. umarım en iyi olan kazanır. benim  kazanmam yada resul kardeşin kazanması deil önemli olan igdir myo  ve ığdırı en iyi tanıtabilen bir web2.0 sayfasının olmasıdır

haklısın kardeş...

3 hafta çok uzun süre diye düşünüyorum 4-5 güne biter...

Nese iyi olan kazansın tabiki  ığdır ve myo en iyi tanıtan

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #37 : Ocak 27, 2008, 01:17:19 ÖÖ »

Arkadaşlar düşündümde size biraz ipucu vereyim

Web 2.0'a uygun web siteleri

http://www.cssbahcesi.com/

http://www.websitebilgi.com/web-20-nedir-ve-web-20-teknolojileri

http://fortysevenmedia.com/

http://www.bnweiss.com/

http://southcreative.com.au/

Benim söylemek istediğim sizinki bunlar kadar işlevselliğe sahip olmayabilir. Yani bir işlem arama vs.. gerekmiyor.

Sadece görünüm ve iç sayfalar önemli. Yani css kullanmalısınız...

Bu kadar ipucu yeter....
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 01:21:18 ÖÖ Gönderen: Volkan » Kayıtlı

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #38 : Ocak 27, 2008, 04:42:59 ÖÖ »

evet arkadaşlar ben siteyin iskeletini çıkardım 

css nedir diyenler için özel olarak link koydum. işte link tıkla link koymama rağmen ben bile anlamadım bu css yi.

ya volkan kardeş bu css yi sen bize bir örnekle gösterirmisin. yani bir örnek yaparak hani diyon ya soradan değiştirilir  css ile yapılan sayfalar die yani bir web2.0 sayfası yapsan css ile sadece adını yazssanda olur. sora onu bize açıklasan walla ben anlamadım gitti. bu css html asp php vs gibi bişemi _? tagleri falan değişikmi ? html içinde kullanılmıyomu ??

« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 11:11:51 ÖÖ Gönderen: Volkan » Kayıtlı

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #39 : Ocak 27, 2008, 11:13:32 ÖÖ »

Koyduğun linki kaldırdım. Yaptığın işi millete buradan gösteremezsin. Bu doğru olmaz. Süre dolunca bakacaz. Web 2.0 a uygun olanları  yarışmaya sokup tercih yapacağız.

Örnek için verdiğim  http://www.cssbahcesi.com/ adresine bakabilirsiniz.

ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #40 : Ocak 27, 2008, 11:36:28 ÖÖ »

Walah volkan abi ben gördüm..Peki senin istediğin ona benzermi yada o şekilde mii

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #41 : Ocak 27, 2008, 02:15:14 ÖS »

Daha fazla bilgiyi verdim.

Arkadaşlar standartlar belli olduğu halde siz başka şeylerden bahsediyorsunuz.

Lütfen standart olarak gösterdiğim siteleri ve yaptıklarınızı karşılaştırın bir benzerlik görebilecek misiniz ?
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 02:17:45 ÖS Gönderen: Volkan » Kayıtlı

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #42 : Ocak 27, 2008, 03:15:57 ÖS »

Arkadaşlar,

http://www.cssbeauty.com  Sitesinden hazır bir template alıp değiştirip kullanabilirsiniz.

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #43 : Ocak 27, 2008, 04:10:57 ÖS »

volkan sitenin tüm taglerini css ile yaptım istersen bakabilirsin. resim eklme css ,arka plana resim css , arka plana renk css ,  linkler css , tablodaki ayarlar css vb.  artık bana css kullanmadın diyemessin. sana diyebileceğin tek birşey bırakıyorum kasım tasarımı iyi yapamamaışsın bunada saygı duyarım  gerii

istersen bu yarışma biras değiştirilsin asp tabanlı böle veri tabanı falan olan bir site yapalım. ve şubat 1 günü  yarışmada bitsin. ben varım.
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2008, 04:17:15 ÖS Gönderen: *я๏νiรร* » Kayıtlı

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #44 : Ocak 27, 2008, 04:58:47 ÖS »

Kasım,
daha öncede söyledim web 2.0 ile yapılan sitelere bir bakın. Tasarım şekli nasıl çerçeveler nasıl oturtulmuş. Dizayn biçimi nasıl...
Ondan sonra adamlar resimleri nerelere ne göre yerleştirmiş.

Lütfen verdiğim örneği incelem zahmetine girin.

Aynı konu üzerine kaç kere mesaj yazdım.

Şimdi tek tek örnek olabilecek tasarım modellerini yazıyorum. Bu sitelerdeki dizayn biçimi güzel. Menünün nerede olacağı sayfa kenarındaki yazılar vs....

Son aşama olarak ise programlama yapılabilir. Ama biz daha brinci aşamayı geçemedik. Hâla konuyu yakalayamadık.

http://www.kompakt.cz/

http://www.madeinoklahoma.net/

http://www.biola.edu/undergrad/

http://student.opendoorsuk.org/

http://www.stonebriar.org/

http://www.kcrevolution.org/

http://reachgroupconsulting.com/

Tekrar söylüyorum, yukardaki sitelerin birebir aynısı olmayacak. Ama artık klasik web mantığıda olmayacak. Heryeri sağlı sollu linklerle boğmak mantıklı değil. Bu siteleri lütfen inceleyin.

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #45 : Ocak 27, 2008, 06:14:29 ÖS »

hmmmm demek sen benim tasarımımı beğenmedin. neyse ne diyim başka bitane daha yapayım ayın 1'ne kadar vaktim var benim bakalım bu yaptığımı beğencenmi.

yada sen bize kafandaki web tasarımını  ver biz senin istediğin gibi yapalım. süslemeyi renk uyumunu en iyi yapan kazansın ? zaten web 2.0 da en önemli olan renk uyumudur die biliyorum.

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #46 : Ocak 27, 2008, 08:01:01 ÖS »

hmmmm demek sen benim tasarımımı beğenmedin. neyse ne diyim başka bitane daha yapayım ayın 1'ne kadar vaktim var benim bakalım bu yaptığımı beğencenmi.

yada sen bize kafandaki web tasarımını  ver biz senin istediğin gibi yapalım. süslemeyi renk uyumunu en iyi yapan kazansın ? zaten web 2.0 da en önemli olan renk uyumudur die biliyorum.

Kasım,
ben zaten yukarda çok kez olması gereken tipi verdim. İçeriğin seçimini oluşunu siz seçersiniz. Ama olması gereken işte orda.
Lütfen yazdıklarımı dikkatli okuyun.

Verdiğim linklere bakın. Olması gerekenler yukarda...

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #47 : Ocak 27, 2008, 08:12:10 ÖS »

volkan kardeş son bitane daha hazırlıyorum ama bu yaptığımı kendi düşüncelerimi deil senden anladığım düşünce doğrusunda yapıyorum. ben senin yukarda verdiğin sitelerden hiçbirini sevmedim yani sanki yapamamışlar gibi  belki çok saçma ama bana öle geliyor sanki tobloları falan iyi kulanamamışlar tablo içindeki resimler çok dağınık gözüküyo ve benim hoşuma hiç gitmedi açıkçası. benim yiyen,m var küçük onada html öğretiyorum oda bazen toblolarda falan dizaynı iyi yapamadığı için benden yardım istiyo senin gösterdiğin sitelerin hepsini sanki benim yigen yapmış gibi hepsi darmadağınık ne olduğu belli deil gibi neyse ben fikrimi söledim. ama bu sefer ben yigenden yardım istiyorum bakalım onun yardımıyla yaptığım siteyi beğencenmi geceye biterse sana yaptığım  sitenin tasarımını gösteririm :S

bycodec
Mezun
öğrenci

Rep Sayısı: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

HERŞEY VATAN İÇİN KANIMIN SON DAMLASINA KADAR

msn_tobreak@msn.com bycodec@yahoo.com
Site E-Posta
« Yanıtla #48 : Ocak 28, 2008, 11:21:27 ÖS »

wall bene mrk ediyorum şu siteyi kim iyi iş cıkarcak  işim olmazsa bende ilgilenmek isterim ama boş satimiz yok o kadar yogunuz  wall kanka gercekten iyi bir iş cıkarmışsın iyi olan kazansın şimdiden herkeze başarılar  kolay gelsin  worshippy0cp

HERŞEY VATAN İÇİN  KANIMIN SON DAMLASINA KADAR
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #49 : Ocak 30, 2008, 10:34:34 ÖÖ »

Teşekkürler Kanakam...

Arkadaşlar bunu incelemenizi tavsiye ederim.

http://www.bildirgec.org/yazi/2007-nin-en-iyi-100-2

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.379 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu