Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« : Ocak 22, 2008, 10:07:55 ÖÖ » |
|
Merhaba, igdirmyo ailesi olarak Web tasarım yarışması yapmaya karar verdik.
Bu yarışmada web sitemizi en güzel şekilde temsil edecek ana sayfa ve iç sayfaları yapacak kişiye ödül olarak
1- 1 Adet Domain 2- 1 Adet Linux Web hosting 100 mb 3- Kuran-ı Kerim Meali Türkçe Mp3 Formatında 4- 1 DVD Program araç gere. (windows xp den tutun office vs..) 5- Dr. House Sezon 1
Sitenin özelliği 1- Okulumuzu ve şehrimizi en güzel şekilde tanıcak biçimde olması. 2- Tasarımın Web 2.0 a uygun olması
Başvurular bugünden itibaren başlamıştır. İlgilenenler Aşağıya yazsınlar. Son başvuru tarihi 27 Ocak 2008 Pazar günüdür.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 10:16:52 ÖÖ Gönderen: Volkan »
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
|
|
Achilles
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 27
SeNsİzLiK ßeNdE SaKLı...
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2008, 11:04:19 ÖÖ » |
|
güzel bi yarışma
|
|
|
|
|
|
γaηLızıм aмa кeηDiмLeγiм.. SeSSiziм aмa.. γüЯeкLiγiм… кOЯкмuγOЯuм ŞeγтaηıηızLa qeLiη..... ....тaŞLaŞмiŞ ßiЯ γüЯeк ηe кaDaЯ.!.. aFFeDeЯкi.!! heЯ γaηıŞтaη ßiЯ Söz DOğDu.!.. haγaт кaLeмi eLiηe aLDγ… aмa кağıт OLaЯaк iSe ßeηı кuLLaηDi .! ŞiмDi ßeη кaLeмi eLiмe aLıγOЯuм.... кağıт OLaЯaк iSe..! SizLeЯi кuLLaηıγOЯuм.!! aCıмa.!.. eSкıDe кaLDi.! кaLp ßiЯ кeЯe paЯçaLaηDı.. γaŞıм qeηç aмa кaLßiм γaŞLaηDı.. кaLßiм кıЯıLa кıЯıLa.. ßeηDe кaLpмi кaLDi. SOЯмaγıη γOЯмaγıη. qöЯмeγiη iŞiтмeγiη.. DeğeЯ veЯeηe Caη veЯiЯiм veЯмeγeηe…! кapı qöSтeЯiЯiЯiм.. тaкLiтçi DeğiLiм SaDeCe мiηηeтSiziм.. γaŞaDıкLaЯıмDaη aLıηтı ßu SözLeЯ.. çaLıηтıγa DeLaLeт DiLDiЯ.!.. SaDeCe qeЯçeкLeЯiη SiмqeSiDiЯ…. DipηOт: ŞeЯeFSizLeЯi qöЯDüкçe iηSaη OLмaγa çaLıŞıγOЯuz.!..
ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн’ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM!!
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2008, 12:58:26 ÖS » |
|
Abi ben ilgileniyorum... Neden olmasın?  Peki tasarlayacağımız sitenin adını tasarım bitene kadar burdan açıklanması zorunlu mu?  Ve Site Iğdır şehrini ve Iğdır Meslek Yüksek Okulu'nu mu tanıtacak? 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 22, 2008, 01:58:27 ÖS » |
|
kesinlikle bu yarışmada bende varım. 1= hazır site ile siteyi kurmak yasaktır umarım ? (mynet template joomla gb...) 2= web site hazırlanmasınd son gün nezaman ? 3= php asp destekleyip desteklememesi şartmıdır ? 4= aşağıdakiler umarım doğrudur. doğru olmassa ben seni tanırım volkan ona göre  domain uzantısı ne? ( .net .com .org ) 1- 1 Adet Domain 2- 1 Adet Linux Web hosting 100 mb 3- Kuran-ı Kerim Meali Türkçe Mp3 Formatında 4- 1 DVD Program araç gere. (windows xp den tutun office vs..) 5- Dr. House Sezon 1
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 02:06:28 ÖS Gönderen: *я๏νiรร* »
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 22, 2008, 02:01:57 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 22, 2008, 03:51:07 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 22, 2008, 10:58:30 ÖS » |
|
Abi ben ilgileniyorum... Neden olmasın?  Peki tasarlayacağımız sitenin adını tasarım bitene kadar burdan açıklanması zorunlu mu?  Ve Site Iğdır şehrini ve Iğdır Meslek Yüksek Okulu'nu mu tanıtacak?  Eyüp, Tasarımı kendi bilgisayarında yapacaksın. Sonra son gün olunca eyup.igdirmyo.com selim.igdirmyo.com resul.igdirmyo.com kasim.igdirmyo.com olarak siteleri sunuma açacaz. Sonra anket yapacaz ve jüri değerlendirmesi olacak . Juri kim felan şimdilik bunların önemi yok yarışmacılardan oluşmayacağı kesin ama. Site zaten www.igdirmyo.com ana sayfası olacak bu nedenle doğal olarak Iğdır'ı ve Okulumuzu tanıtacak. kesinlikle bu yarışmada bende varım. 1= hazır site ile siteyi kurmak yasaktır umarım ? (mynet template joomla gb...) 2= web site hazırlanmasınd son gün nezaman ? 3= php asp destekleyip desteklememesi şartmıdır ? 4= aşağıdakiler umarım doğrudur. doğru olmassa ben seni tanırım volkan ona göre  domain uzantısı ne? ( .net .com .org ) 1- 1 Adet Domain 2- 1 Adet Linux Web hosting 100 mb 3- Kuran-ı Kerim Meali Türkçe Mp3 Formatında 4- 1 DVD Program araç gere. (windows xp den tutun office vs..) 5- Dr. House Sezon 1 Kasım, Hazır olmaz. Web 2.0 standatlarında olacak bunun ne olduğunu araştırın. Son günü belirlemedik. Yarışmaya katılanlar belli olunca söyleyeceğiz. Site html olucak yani sizden veritabanı işlemi felan beklemiyoruz. Siz güzelce hazırlayın olursa onunla ilgili kodlamayı PHP de ben ve tasarımı yapan kişi beraber yapar. Dediğim herşey doğru. Bunları bizzat ben kendi elimle hazırlayıp yolluyacağım. Hostuda ben alacağım Domainide. Hediyelerden şüpheniz olmasın.  Selim & Resul Yarışmaya herkes katılabilir. İlginiz için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 22, 2008, 11:05:18 ÖS » |
|
Rica ederim Abi...  Şu jüri işi biraz eksik gibi yani jürü işi bilen sabit kişilerden oluşsun yoksa diğer şekil belkide arkadaşı çok olan işi götürür. Yani bu işin anlaşılması için sadece bi örnek, alınanlar olmasın sakın, bu örneği kişilerde sabitlemiyorum kesinlikle... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 22, 2008, 11:09:40 ÖS » |
|
Rica ederim Abi...  Şu jüri işi biraz eksik gibi yani jürü işi bilen sabit kişilerden oluşsun yoksa diğer şekil belkide arkadaşı çok olan işi götürür. Yani bu işin anlaşılması için sadece bi örnek, alınanlar olmasın sakın, bu örneği kişilerde sabitlemiyorum kesinlikle...  Jurinin başında ben ve Belgin olacağız daha ne olsun. Ayırca beni azıcık tanıyorsanız bilmelisiniz ki Bu işte torpil olmayacak. KArdeşim olsa yapmam. Kaliteli olan işi götürür. Ama bakalım kim web 2.0'ı yakalayacak. Kim kaiteli iş yapacak. Sonrasında zaten bunu yayınlayacağız ayrıca insanlar görüş bildirecek. Diyeceğim o ki bundan yana şüphen olmasın. Sen en iyi işi çıkar gerisi Allah Kerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 23, 2008, 12:09:16 ÖÖ » |
|
volkan gardaş sen iyi yapanın hakkını verersende menim bu bu belgini gözüm heç tutmur
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2008, 12:13:22 ÖÖ Gönderen: *я๏νiรร* »
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 23, 2008, 12:13:50 ÖÖ » |
|
Selamlar, sevgiler, iyi akşamlar öncelikle, Volkancığım haberim olmadan beni böyle bir onura layık gördüğün için çok teşekkür ederim, bilmeyen arkadaşlar vardır diye belirteyim yaklaşık 3 yıldır grafik tasarım işi yapıyorum juri üyesi olarak hazırlanan web sayfasının tasarım açısından değerlendirmesini seve seve yaparım  İnşallah ortaya keyifli, güzel işler çıkar ayrıca en güzeli seçildikten ve açıklandıktan sonra dilerse birinciye tasarımı daha da geliştirmek adına her türlü desteği vereceğime de söz veriyorum. Katılan tüm arkadaşlara bol şanslar diliyorum bu yarışma vesilesiyle de ben de umarım bundan sonra siteye daha sık uğramaya çalışacağım. //Son yazılan mesajı şimdi okudum "volkan gardaş sen iyi yapanın hakkını verersende menim bu bu belgini gösüm heç tutmur " tabiki saygı duyuyorum juri üyesi olmak benim tercihim değil açıkçası hiç farketmez maksat ortaya güzel, keyifli işler çıksın sonuçta herkesin içinin rahat etmesi önemli bi kişi bile istemiyorsa ben dışardan biri olarak da izlemekten mutluluk duyacağım.
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 23, 2008, 12:19:24 ÖÖ » |
|
yaww bu belginde çok alınganmış şaka yapıyos bee  tamam ösür dilerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belqin
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 23, 2008, 12:22:31 ÖÖ » |
|
yaww bu belginde çok alınganmış şaka yapıyos bee  tamam ösür dilerim  arkadaşım hakkında suizanda bulunmak istemedim ama yazdığının şaka olduğunu düşünecek kadar da samimi olduğumuzu sanmıyorum, hatta seni ilk defa görüyorum diyebilirim, gene de şaka olmasına sevindim  Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her yere. Albert Einstein
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 23, 2008, 12:25:44 ÖÖ » |
|
yaww bu belginde çok alınganmış şaka yapıyos bee  tamam ösür dilerim  arkadaşım hakkında suizanda bulunmak istemedim ama yazdığının şaka olduğunu düşünecek kadar da samimi olduğumuzu sanmıyorum, hatta seni ilk defa görüyorum diyebilirim, gene de şaka olmasına sevindim  Kolay gelsin... doğru sölüyon pardon saolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 23, 2008, 12:29:06 ÖÖ » |
|
Yarışmadan çekilene benden 30 rep 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 23, 2008, 12:33:43 ÖÖ » |
|
arkadaşlar walla birinci kim gelcek ben çok merak ediyorum. bakalım kimler nasıl yapcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 23, 2008, 10:31:04 ÖS » |
|
arkadaşlar walla birinci kim gelcek ben çok merak ediyorum. bakalım kimler nasıl yapcak Kasım bu sözüne çok şaşırdım. Belgin çok güvenilir iyi bir dostumdur. Ondanda emin olabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 23, 2008, 10:39:10 ÖS » |
|
Belgin'inde dediği gibi kendinisi habersiz bu yarışmaya soktum. Kabul ettiği için ona teşekkür ediyorum. Canım arkadaşım benim  Hayırlı olsun, herkese bol şans...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 24, 2008, 02:25:40 ÖÖ » |
|
Benle selocanın yarışmada sunacağımız site tamamlanmak üzere..Diğer arkadaşlara başarılar  Volkan abi sen şimdiden hediyeleri hazır et 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 24, 2008, 02:29:09 ÖÖ » |
|
Benle selocanın yarışmada sunacağımız site tamamlanmak üzere..Diğer arkadaşlara başarılar  Volkan abi sen şimdiden hediyeleri hazır et  Bugun yarın Bıter Eli Gulagındadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 24, 2008, 02:46:38 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 24, 2008, 02:47:55 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Yaz
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 25, 2008, 10:24:49 ÖS » |
|
Arkadaşlar inşallah yukarıyı iyi okumuşsunuzdur. Yarışmanın koşulları belli ; 1- Okulumuzu ve şehrimizi en güzel şekilde tanıcak biçimde olması. 2- Tasarımın Web 2.0 a uygun olmasıBunlara uymazsa kesinlikle kabul edilmeyecek... Ayrıca siz bunlara uygun yapın hediyeler hazır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 25, 2008, 11:03:59 ÖS » |
|
Arkadaşlar inşallah yukarıyı iyi okumuşsunuzdur. Yarışmanın koşulları belli ; 1- Okulumuzu ve şehrimizi en güzel şekilde tanıcak biçimde olması. 2- Tasarımın Web 2.0 a uygun olmasıBunlara uymazsa kesinlikle kabul edilmeyecek... Ayrıca siz bunlara uygun yapın hediyeler hazır  Dediğin gibi yaparızda içeriğin doldurulması biraz zaman alabilr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|