|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« : Aralık 04, 2006, 03:13:17 ÖS » |
|
Halen okumakta olan arkadaşlarım bu forum tamamen size hitab ediyo(ders notları hususunda)... Takıldığınız, çözemdeğiniz sorular varsa ilgili yerlere yazın;bilen arkadaşlarımız çözer, bilmeyenlerde sizlerin sayesinde öğrenir... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 04, 2006, 03:14:48 ÖS » |
|
Haa unutmadan; dersi derste dinlemeye baya bi özen gösterin... Yani dersi kaynatmaya çalışmayın... 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
|
laila
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2006, 05:01:49 ÖS » |
|
Zaten Alper Hoca derste anlattıklarını istiyo sınavlarında... o yüzden dersi dinlemek konusunda sana katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2006, 12:39:21 ÖS » |
|
Alper Hoca; çok çalışan ama bir türlü sınavda yapamayan öğrencilerinide gözden kaçırmaz.Yani en azından yapmaya çalışın... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laila
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2006, 09:37:58 ÖS » |
|
Evet alper hoca cidden hakedene hakkını veriyo... mesela buda dikkatimi çekti bi öğrencinin bi dersten eksik olduğunu görürse bi sene daha uzatıyo... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2007, 12:19:46 ÖS » |
|
Evet alper hoca cidden hakedene hakkını veriyo... mesela buda dikkatimi çekti bi öğrencinin bi dersten eksik olduğunu görürse bi sene daha uzatıyo...  Ama bazı arkadaşlar hocamızın bu güzel özelliğini kötüye yoruyo... Halbuki ... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 19, 2007, 12:34:34 ÖS Gönderen: K@rdinaller Lordu »
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 19, 2007, 12:37:39 ÖS » |
|
Yaa arkadaşlar Bilgisayar Donanımı ve Veri yapıları dersinden aldığınız araştırma ödevlerini buraya yazın... İlgilenen arkadaşlar araştırır hemde Forum olması gereken konular bakımından zenginleşir... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 7
ŞşşTTtt!! HayaT Seni HerŞekiLde Yaşarım FaRK EtMeZ
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 20, 2007, 12:51:00 ÖÖ » |
|
merhaba benim access ile bir veri tabanı oluşturmam lazım yapamadım yardım edin lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 20, 2007, 01:13:58 ÖÖ » |
|
vallah fazla bir bilgimiz yook ama bilgisi olan arkadaşlarımız var onlar gelince sana yardımcı olurlar emin ol:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havvanur
Misafir
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 7
ŞşşTTtt!! HayaT Seni HerŞekiLde Yaşarım FaRK EtMeZ
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 20, 2007, 01:18:36 ÖÖ » |
|
orayadanda istemiştim yardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 20, 2007, 02:26:35 ÖS » |
|
Havvanur Sana yardımcı olabiliriz... Yapman gereken proje hakkında bilgi edinebilmen için aşağıdaki linki tıklayıp oarya istediklerini ekle sana yardımcı olmaya çalışırız... > http://www.igdirmyo.com/smf/index.php/board,41.0.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TaNeRs
Mezun
Aşmış öğrenci

Rep Sayısı: 0
Korktukça Tutsak,Ümit Ettikçe Özgürsün...
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 18, 2007, 02:16:11 ÖS » |
|
sıkıysa dınlemeyın.ben okumuyorum ama okudugum ıcın bılıyorum..herkese selam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
armado
öğrenci
Rep Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 26, 2010, 04:50:25 ÖS » |
|
iyi günler ya sizlere bişey sormak istiyorum arkadaşlar ben şuan nevşehir üniversitesinde okumaktayım okuldan memnun değilim şimdi tekrar ygs sınavına girdim ığdır üniversitesi bilgisayar programcılığı bölümüne geçmeyi düşünüyorum sizce tercihlerde ığdır çıkarmı acaba 2. seneyim ya puan düşüyo meselesi var yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 66
[b]kara gözlerine vurulmuşum bir kere[/b]
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 29, 2010, 10:32:53 ÖÖ » |
|
ewet dinleyin ve yapmaya çalışın sadece zaten herşey kendikliğinden gelişir herhalde biraz da olsa bizim zmanınmızda pc yi açıp kapatamayanlar bile mezun oldu
tanerim napıyon ya ne var ne yok nekler yapıyorsun görüşmek üzere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|