Iğdır Meslek Yüksekokulu
Eylül 06, 2010, 05:04:43 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
Mezun Arama Sayfası - YENİ

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ynt: 2007 3. sınıf bilg bölümü mezunları  (Okunma Sayısı 676 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 342
Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

dil_ruba_24@hotmail.com :( :)
Site
« Yanıtla #25 : Şubat 14, 2008, 07:04:46 ÖS »

YA GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK BİRÇOK ARKADAŞIMI GÖRDÜM.....AYNI DÖNEMDE OLAMIZA RAĞMEN BEN SENİ HİÇ GÖRMEMİŞTİM...FON MÜZİĞİDE ÇOK GÜZEL.........
eğer avatardaki resim senin resim ise bende seni tanıyamdım 

ayrıca saol yorumun için saol inanki bende çok özledim eski arkadaşları yurt hayatını falan  :'(

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2008, 07:07:05 ÖS »

kasım çok güzel çıkmış bizim doğuzbeyazıtlı memoda orda çıkmış  eski günleri özlüyo insan böle fotoları görünce arkadaşalrını arıyo hemen etrafında

saol demet o senin gönlünün güzelliği. evet memetle benim aram çok iyi ve hala konuşuyoruz doğu beyazıtlılar içinde  ben en çok memeti severim. inş bu yıl oda okulu bitirir.

"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
*

Rep Sayısı: 116
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yaz

;) ;)
Site
« Yanıtla #27 : Şubat 14, 2008, 10:51:07 ÖS »

Valla iyiymiş sadece bilgisayar yok ama

HEyt beee iyi klip yapmışın

Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..

*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

**sürgün sevdam**

E-Posta
« Yanıtla #28 : Şubat 15, 2008, 12:14:58 ÖS »

valla kasım o deli memet bu gidişle bitiremez gibi ama inş kopya felan halleder o işini bitirir herkes mezun olsun dileğim o  memet iyidir birazda delidir adamı gülmekten öldürür onların yanında 5 dk somurtarak gülmeden duramazsın arkadaşlık çok başka bişey ya ben tarifini yapamam yaşadıklarım bana en güzel tarifi veriyo zaten

●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
*я๏νiรร*
Kovuldu
Atılgan öğrenci

Çevrimdışı Çevrimdışı

*я๏νiรร*

Site
« Yanıtla #29 : Şubat 15, 2008, 12:24:04 ÖS »

2005 girişli bilgisayar teknolojisi ve programlama  öğrencilerinin vidyosu süper fon muziği ile sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz Dil çıkarma

[youtube=425,350]ZdrmTJe41ro[/youtube]
« Son Düzenleme: Şubat 15, 2008, 12:25:35 ÖS Gönderen: *я๏νiรร* » Kayıtlı

*_demet_*
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

**sürgün sevdam**

E-Posta
« Yanıtla #30 : Şubat 15, 2008, 12:44:05 ÖS »

valla kasım şaka değil en dikkat çeken sensin çok güzel çıkmış resimler

●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.174 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu