ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« : Kasım 14, 2007, 03:16:11 ÖÖ » |
|
bura tulucanın girişi değil mii 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 06:03:20 ÖS Gönderen: Volkan »
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2007, 03:18:10 ÖÖ » |
|
tuzluca olmasın resul.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ByResul
Hayal Gözlüm
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 93
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2007, 03:20:44 ÖÖ » |
|
tuzluca olmasın resul..  herneyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2007, 03:37:36 ÖÖ » |
|
bura tulucanın girişi değil mii  yok gardaş tuzluca ama burası girişi deil bizim gittiğimiz yer süper bir yer öle zaten herkes oraya pikniğe gidemes  benim tuzlucalı olmam nedeniyle süperbir yere gittik. tuzlucada kime sorsan tanır otay die bir yer 
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
habiş
Mezun
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 5
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 14, 2007, 03:41:19 ÖÖ » |
|
cok güzel yaaaa...bende orda olsaydım keske.. :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lazibozo08
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 115
Herşey Seninle Başlarrrr.....
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 14, 2007, 07:34:47 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
herşeye rağmen hayat güzel.......
|
|
|
mehtap08
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 236
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 14, 2007, 07:45:59 ÖS » |
|
Kasım evet ya ayakta zor duruyosun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehtap08
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 236
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 14, 2007, 07:58:40 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 14, 2007, 11:41:01 ÖS » |
|
ne yani neslihan yalanmı diycem  hatırlıyormusun asuman sırf zeytinyağlı salata yicem die bana tam 1.5 kilometre yol yürütmüştü  ama harbi yaa güzel günlerdi walla hepinizi çok özledim :'( :'(
|
|
|
|
|
|
"Bütün dünya bilmeli ki; karşımızda böyle bir düşman oldukça onu affetmek elimizden gelmez ve gelmeyecektir. Düşmana merhamet, aciz ve zaaftır; bu insaniyet göstermek değil, insanlık hassasının yok olduğunu ilan eylemektir."
Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 14, 2007, 11:43:11 ÖS » |
|
evet walla öle ben arkadaşların ısrarı üzerine geldim yurtta kaldım saolsunlar sabaha kadar beni uyutmadılar  ama gırgır şamatalı bigündü yaa eskiyi iyisiyle kötüsüyle her yönüyle çok özledim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korsan_ex
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 7
PASALI
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 14, 2007, 11:48:16 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lazibozo08
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 115
Herşey Seninle Başlarrrr.....
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 14, 2007, 11:59:45 ÖS » |
|
ne yani neslihan yalanmı diycem  hatırlıyormusun asuman sırf zeytinyağlı salata yicem die bana tam 1.5 kilometre yol yürütmüştü  ama harbi yaa güzel günlerdi walla hepinizi çok özledim :'( :'( deli sende gidip zeytin yağı almıştın o senden normal sıvı yağ istemışti 
|
|
|
|
|
|
herşeye rağmen hayat güzel.......
|
|
|
YaLNiZKRaL
<- BeYNaVa GeDe ->
Administrator
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 287
<= O $!Md! @SK€R =>
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 15, 2007, 12:01:26 ÖÖ » |
|
Resımler Harıkaa...
Biz Hiç Pikniğe Gitmedikki :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 15, 2007, 12:02:48 ÖÖ » |
|
ne yani neslihan yalanmı diycem  hatırlıyormusun asuman sırf zeytinyağlı salata yicem die bana tam 1.5 kilometre yol yürütmüştü  ama harbi yaa güzel günlerdi walla hepinizi çok özledim :'( :'( deli sende gidip zeytin yağı almıştın o senden normal sıvı yağ istemışti  yok walla yaa dedim ona sıvı yağ getireyim die evden bana dedi yok ben evde bile zeytin yağlı yiyorum falan dedi hatta bende ondan dalga geçtim biras  sora güler ona sen babanın evindedemi zeytin yağlı salata yersin falan demişti eğer yanlış hatırlamıyosam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 15, 2007, 12:05:09 ÖÖ » |
|
Resımler Harıkaa...
Biz Hiç Pikniğe Gitmedikki :'(
kardeş gidersiniz yaa zaten bunlar hep okul sonunda oluyor  zaten asıl arkadaş dediğiniz insanların değerini ozaman anlayacaksınız :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pelin66
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 4
aşk bize sıla aşk bize gurbet(rabiş)
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 15, 2007, 12:41:53 ÖÖ » |
|
resimler güzelmiş güzel çıkmışsınız hepinizde ve ayrıca mekan çok güzelmiş yeşillik felan
|
|
|
|
|
|
**уαℓηızıм, уαℓηızℓığıм вєηι ∂ιηℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ηє ναякι вυ şαякıуı ѕöуℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ιçιм∂єη вιя вυℓυт αкıρ gєçιуσя, уαℓαη∂α σℓѕα мυтℓυуυм вυ вαηα уєтєя
|
|
|
|
*я๏νiรร*
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 15, 2007, 12:50:31 ÖÖ » |
|
resimler güzelmiş güzel çıkmışsınız hepinizde ve ayrıca mekan çok güzelmiş yeşillik felan
güzel insanlr güzel çıkıyo eee nede olsa benim sınıf arkadaşlarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatality
---tRaBzOnLu---
Genel Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 66
[b]kara gözlerine vurulmuşum bir kere[/b]
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 17, 2007, 03:17:38 ÖÖ » |
|
kardeşim yine koymussun bizi siteye reklam yaptın millete  neyse foto iyi cıkmıs ama o gün sen uyumadın sanki bien uyudun mu_? uyuyan birileri varsa "cezir,dede ve kızlar tam kadro halinde tabiii" biz kalktık gec kaldık diye onlar daha uyuyorlar yaa :'( ama hersey o gün güzeldi hersey oldu hilalin ben yaparım ben içerim demesi  asumanın benim takunyaları giymesi v.s güzel günlerdi en yakın zzamanda insallah tekrar bir raya gelir bu günleri yad ederiz kasım teşekkür ederim tekrar bu güzel duygularını bize tekrar yasattıgın için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
кαя∂ιηαℓℓєя ℓσя∂υ
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 17, 2008, 12:49:00 ÖÖ » |
|
Paylaşım için teşekkürler... Bu paylaşım sayesinde Neslihan Abla'yı tanıdım... Teşekkürler... +rep 
|
|
|
|
|
|
Fânîyim, fânî olanı istemem; âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahmân'a teslim eyledim, gayrı istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâkî isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim...
|
|
|
|