soresyektas
Özgür Moderator
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 24
Her Biji
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 27, 2007, 05:50:32 ÖS » |
|
YAA PARDON BU GÜZLER HANGİ GÜLER BİLENİNİZ WARMI BEN 1 KEN O 2 OLAN GÜLER Mİ BEN 2 KEN O 3 OLMUŞTU OMUU ACABA BİLEN ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM......GÜLER SLM BEN ŞOREŞ NERDESİN YAWS,,,KENDİNE DİKKAT ET BAYYYYYYYYYY EYWALLAH 
|
|
|
|
|
|
PAYLAŞMAK İKRAMIMIZ OLSUN..
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 08, 2007, 12:11:19 ÖÖ » |
|
Bizim sınıftaki güler...
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

Rep Sayısı: 128
...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 10, 2007, 08:59:02 ÖS » |
|
ne alaka yaaa bi kaç yıl daha olsa adnan olm kendindemisin ( ki sanmıyorum) baba 2 yılda bitirmekten daha güzel ne olaki..taner sen napıyon adamım kendine ii bak kardesim sen hatırlarsın fişine canteri..  :D
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
denizsu
d€niz
Mezun
Ermiş Öğrenci

Rep Sayısı: 9
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 11, 2007, 08:58:19 ÖS » |
|
2006 yılında mezun olan veya benim gibi uzatanlar;) sizler nerdesiniz bilmiyorum ama bir yolla bana ulaşın ben bu siteye yani girdim ve açıkcası bişi anlamadım:P ben size ulaşamıyorum ama umarım siz bana ulaşırsınız grz
|
|
|
|
|
|
Hayat Sana Ekşi Limonlar sunarsa,unutma sende TEKİLA VE TUZ İSTE
|
|
|
yine_bahar_gelecek
öğrenci
Rep Sayısı: 0
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 14, 2007, 05:34:46 ÖS » |
|
Arkadaşlar merhaba...Mezun oldumu bilmiyorum ama Yeliz Savaş diye birini arıyorum.Duyan bilen tanıyan varmı acaba...??Şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 21, 2007, 08:18:22 ÖS » |
|
çift rakam mezunları sesimiz çıkmıyor yaaw hayırdır ???
|
|
|
|
|
|
Bir yılanın sessiz kayışı ve iz bırakışını toprakta akrep kadar, çiyan kadar bilinen kötü şeyler kadar zulmü de yazmalıyım ihaneti de YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ !!!
|
|
|
gonca
FoRMuN ÇaTLaĞı
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 57
sana her kostugumda yıkılsamda askın omre bedel!!!
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 02, 2007, 12:25:12 ÖS » |
|
2006 yılında mezun olan veya benim gibi uzatanlar;) sizler nerdesiniz bilmiyorum ama bir yolla bana ulaşın ben bu siteye yani girdim ve açıkcası bişi anlamadım:P ben size ulaşamıyorum ama umarım siz bana ulaşırsınız grz
ben 2 dersten uzatmıstım ama çok sukur mezun oldum gercı daha çıkısı almadım ama olsun  ben sana ulastım denız merak etme bı ara yenı numaramıda yollarım sana merak etme ok kib kocaman optummm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonca
FoRMuN ÇaTLaĞı
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 57
sana her kostugumda yıkılsamda askın omre bedel!!!
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 02, 2007, 12:25:54 ÖS » |
|
çift rakam mezunları sesimiz çıkmıyor yaaw hayırdır ???
cıft rakam mezunu nasıl ouyo mesut anlamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ismuk41.76
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 13, 2007, 11:44:43 ÖÖ » |
|
selam mesutum kardeşim buradada karşıma çıktın senden kurtulamayacam mı ben ismail makine mezunu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesut_21
~mã§êKê~
Atılgan öğrenci

...ZelZele...
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 14, 2007, 02:29:55 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emekli_
Emekli
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 116
Yaz
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 22, 2007, 03:17:19 ÖS » |
|
SLMS WOLKAN,TAMER,ADNAN,BELGİN,KIWANÇ,İLKAY,WS....SİZLERLE GÜZELS PAYLAŞIMLARIMIZ OLDU AYRICA KÖTÜDE GÜNLERİMİZ OLDU HANİ DERLER YA NER ÇOKLUK ORDA......... AYNI ÖLE OLDU...AMA YİNE DE ÇOK GÜZELS GÜNLERDİ ACISIYLA TATLISIYLA HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEWGİLER...  EYWALLAH  Senin üst kattakini karargahına pardon odana gelip birkaçsohbet etmişliğimiz illaki oldu.. O yurtttaki herkesin olmuştur Dediğin gibi güzel günlerdi.
|
|
|
|
|
|
Kendini hayallerin ile sınırlandırma bırak..
|
|
|
hateman
öğrenci
Rep Sayısı: 1
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 14, 2007, 12:09:03 ÖÖ » |
|
slm arkadaşlar aşşagı yukarı hepinizle simaen danışıyoruz ama beni çogunuzun tanıdıgınızı zannetmem biraz sönük bir ögrenci idim okul içinde şuanda memleketimdeyim bölümümle ilgili bir iş ümitim yok okulumuzun not sisteminden kaynaklanan bazı sebeplerden dolayı dgs ile yerleşdigim s.d. üni. bırakmak zorunda kaldım dgs girecek arkadaşların tercih edecekleri okulun muafiyet kurallarını incelemesini isterim .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AYDIN33
Mezun
Aşmış öğrenci

|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 09, 2007, 08:01:33 ÖS » |
|
herkese tekrar selem 2 yılda mezun olmak cok onemli bi de tum zorluklara ragmen neyse artık bende geldim hepinizi cok ozledim iyi kotu de olsa anılarımız var ordaki arkadaslık en buyuk kazancımız simdi bile gorusuyoruz daha ne olsu tekrar selam gorusuruz...
|
|
|
|
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
|
|
|
cono
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 19, 2008, 12:25:17 ÖS » |
|
2006 mezunalrından ...... umarım herkes iiidir ama pek fazla katılan olmuyo grdüğüm kadarıyla  (ŞAŞIRDIMMM)NEYSE HERKES ÖZÜNE İİ BAKSIN GRŞMEK ÜZERE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EBRU
Mezun
Özgür öğrenci

Rep Sayısı: 2
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 20, 2008, 11:30:19 ÖS » |
|
SLM ARKDAŞLAR BENDE 2006 MEZUNLARINDAN MALESEF BİTTİ.IĞDIRI BU KADAR ÖZLEYECEĞİMİ TAHMİN BİLE EDEMEZDİM.IĞDIR BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ.HERŞEY FARKLIYDI.GÖRÜŞMEK ÜZERE BY.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 26, 2008, 03:18:52 ÖÖ » |
|
2006 da mezun olmam gerekliydi ama 2007 oldu olsun çok şükür bitti buda başarıdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ѕυηѕнιηє
''Gün Işıgı..''
Forum Perisi
Atılgan öğrenci
Rep Sayısı: 139
o beni prenses peri sanıyor :))
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 24, 2008, 03:12:43 ÖS » |
|
2006 mezunalrından ...... umarım herkes iiidir ama pek fazla katılan olmuyo grdüğüm kadarıyla  (ŞAŞIRDIMMM)NEYSE HERKES ÖZÜNE İİ BAKSIN GRŞMEK ÜZERE arkadaşım bide kendini tanıtsaydın belki tanıyanlar olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf lek
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 16, 2008, 04:52:10 ÖS » |
|
ya arkadaşlar ben yusuf lek 2006 turizm mezunuyum taner şoreş nbr ya?ben evlendim tubayla bursada yaşıyoz.ben hataylı yusuf bana yardımcı olun bu site çokk karışık ya.mesut ben yusf diyarbakırdamısın sen?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf lek
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 16, 2008, 08:10:38 ÖS » |
|
slm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adnan
Aşmış öğrenci

|
 |
« Yanıtla #44 : Eylül 17, 2008, 02:46:24 ÖS » |
|
ya arkadaşlar ben yusuf lek 2006 turizm mezunuyum taner şoreş nbr ya?ben evlendim tubayla bursada yaşıyoz.ben hataylı yusuf bana yardımcı olun bu site çokk karışık ya.mesut ben yusf diyarbakırdamısın sen?
slm tuba & yusuf
|
|
|
|
|
|
Cesaret ister karşımda durupta sevilmek.. tokat yemiş gibi olursun sevgimden.. mutlu olmasınıda bilmem mesela.. acılardır benim yoldaşım... ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa... ....ruhsuz ile aynı cümlede geçer adım.. konuşursam mutluluğunu alırım.. Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye..
|
|
|
medet boztoprak
öğrenci
|
 |
« Yanıtla #45 : Şubat 25, 2009, 08:01:01 ÖS » |
|
evet bızde burdayız 
|